Hibrit Sistem Duyurusu

Hibrit Eğitim

Merhaba sevgili öğrenciler,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın aldığı karar neticesinde 03.04.2023 tarihinden itibaren üniversitelerde ''hibrit eğitim'' uygulamasına geçileceği duyuruldu. Bu ilan ile birlikte bölümümüz adına alınan karar neticesinde;

1) Prof. Dr. Hasan Göksel ÖZDİLEK tarafından verilen ''Hazardous Waste Management'' dersi için her çarşamba günü saat 12:20 - 13:20 saatleri arasında ''online'' eğitim 13:20 - 14:45 saatleri arasında ise MF101 dersliğinde ''yüzyüze'' eğitim yapılacaktır. Katılım sağlayacak öğrenciler lütfen ilgili öğretim üyesi ile iletişime geçiniz.

2) Prof. Dr. Nilgün AYMAN ÖZ tarafından verilen ''Solid Waste Laboratory'' uygulamalı ders normal ders saatleri olan pazartesi günü 14:50-16:25 saatleri arasında yüzyüze şeklinde yapılacaktır. Dersin aynı zamanda ''online'' anlatımı gerçekleştirilecektir. Derse katılım sağlayacak öğrenciler lütfen ilgili öğretim üyesi ile iletişime geçsin.

3) Prof Dr. Önder AYYILDIZ tarafından verilen ''Environmental Chemistry II Lab'' uygulamalı ders normal ders saatleri olan perşembe günü 09:50 - 11:25 arasında eğer öğrenci katılımı olacaksa yüzyüze yapılabilecektir. Lütfen ilgili öğretim üyesi ile iletişime geçiniz.

4) Dr. Arş. Gör. Çiğdem ÖZ YAŞAR tarafından verilen ''Environmental Microbiology Lab'' uygulamalı dersinin yüzyüze eğitimi eğer öğrenci katılımı olacaksa perşembe günü 12:20 - 13:55 saatleri arasında yer alan ''Occupational Health & Safety II'' ders saatlerinde olacak olup Occupational ders saatleri ile Microbiology Lab ders saatleri yer değişikliği yapılmıştır. Katılım sağlayacak öğrenciler lütfen ilgili öğretim üyesi ile iletişime geçiniz.

*** Hibrit sistem ile gelen yüzyüze eğitimlere katılım ve devam zorunluluğu bulunmamaktadır. Öğretim üyelerimiz yüzyüze olan kısımlar haricinde online eğitimlerine eş zamanlı olmasa bile devam edeceklerdir. Yukarıda ismi geçmeyen dersleriniz dönem sonuna kadar online olarak devam edecektir!

Yüzyüze Program
- Hazardous Waste Management - 13:20-14:45 (Her çarşamba)

- Solid Waste Laboratory - 14:45-16:25 (Pazartesi)

- Env. Chemistry II Lab - 09:50-11:25 (Perşembe - eğer katılım sağlanırsa yapılacak)