Bütünleme Telafi Programı

Bütünleme Telafi Programı Hakkında

Merhaba sevgili öğrenciler,

Telafi sınav programınız 27 Şubat 2023 - 3 Mart 2023 tarihleri arasında Microsoft Teams üzerinden uzaktan çevrimiçi sınav, ödev vb. şekilde gerçekleştirilecektir. Bu hafta içerisinde dilekçe ile başvuru yapan öğrenciler dilekçede belirttikleri sınavlara aşağıda yayınlanan program dahilinde ekip kodlarını kullanarak ekiplerine giriş yapabilirler. ''öğrenciler eklendi'' ibaresi yazılı olan dersler için öğretim üyeleri öğrencileri kendileri ekiplerine eklemiş anlamı taşımaktadır. Tüm öğrenciler dilekçesinde belirttiği dersler için ekiplere katılmak zorundadır. Farklı derslerin ekip kodlarını kullanarak harici ekiplere katılmamalıdır. Ekiplere katılmış olan öğrenciler Teams üzerinden ilgili öğretim üyesi ile iletişim kurabilir. Programda paylaşılan saat, sınavınızın başlama saatidir. Sınav sürenizin ne kadar olacağı ilgili öğretim üyesi tarafından sizlere bildirilecektir. Sınav sonunda cevap kağıtlarınızı yine oluşturulan ekip üzerinden sınav süresi dahilinde göndermeniz gerekmektedir. Şimdiden başarılar dileriz!

Not: 1.8 altında olup bu yarıyılda ders seçmiş olan (sistem şu an için 1.8 altına ders seçimine otomatik açık) öğrenciler telafi sınavlarından sonra 1.8 ortalamanın üstüne çıkamamışlar ise aldıkları dersler danışmanlar tarafından silinecektir. Lütfen böyle durumda olan öğrenciler telafilerden sonra bölüme bildirsin.

Çevre Müh. Bütünleme Telafi Programı (Güz, 2022-2023).xls