2023 YKS SINAVI İLE İLK DEFA BÖLÜMÜMÜZE YERLEŞMEYE HAK KAZANAN YENİ ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

2023 YKS SINAVI İLE İLK DEFA BÖLÜMÜMÜZE YERLEŞMEYE HAK KAZANAN YENİ ÖĞRENCİLERİMİZE HOŞGELDİNİZ DİYOR , ÖĞRENİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Kayıt döneminde yapılması gereken önemli adımlara ve gerekli web sayfalarına hazırlanmış olan kayıt rehberinden ulaşabilirsiniz.

Ayrıca; bölümümüzün %100 ingilizce olması sebebiyle lütfen Yabancı Diller Yüksekokulunun paylaşacağı duyuruları takip ediniz. Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bölümümüze zorunlu olan hazırlık sınıfı sınavı ile alakalı bilgilere de aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Aşağıda yer alan 18-19-20 Eylül 2023 tarihlerinde yapılacak sınavda başarılı olan öğrenciler Hazırlık eğitimi almadan doğrudanbölüme geçiş yapabileceklerdir. Başarısız olan öğrenciler Hazırlık eğitiminde seviyesini belirlemek adına 21 Eylül 2023 tarihinde olan sınava gireceklerdir. Detaylı duyurular için Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasını lütfen kontrol ediniz.