Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi
Çevre Mühendisliği Bölümü

2023-2024 GÜZ DÖNEMİ LİSANS DERS PROGRAMI

Lisans Ders Programı

2023-2024 Güz Dönemi Lisans Ders Programına ekte ulaşabilirsiniz. Ders programında dersliklerin diğer bölümler ile paylaşımı söz konusu olduğu için bazı dersler bölümümüzde bulunan toplantı salonunda (Meeting room yazan) gerçekleştirilecektir. Excell sayfasının en altında sınıf kodları ve numaraları ile ilgili bilgi eklenmiştir. 

Eski ders programında yer alan Müzik I dersi için ilgili öğretim üyesi henüz atanamamıştır. O yüzden programdaki yerini dikkate almayınız. (Müzik dersini seçen öğrenciler lütfen kaan.dincer@comu.edu.tr ile iletişime geçsin.) 
 

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ile 1. sınıfa başlayacak öğrecilerin dikkatine!

Bu dönem ile yeni başlayacak 1. sınıflar yeni eğitim programına tabii olacaklardır. Bu program dahilinde YÖK Seçmeli ders havuzunda yer alan (Müzik, Resim ve Beden) dersleri seçilmeyecektir. Eğer bu dersler sisteminizde görünüyorsa aşağıdaki kontrolü yapınız. 

ÜBYS sisteme giriş -> Öğrenci Bilgi Ekranı -> Ders Seçimi -> Üst panelde ''Öğretim Planı'' yazan yerde (2023-2024) Mühendislik Fakültesi / Çevre Mühendisliği N.Ö olduğundan emin olunuz. Eğer yazmıyorsa lütfen kaan.dincer@comu.edu.tr adresine mail yoluyla ulaşınız. 

Basic IT Skills dersi için eski ve yeni programlarda olmak üzere iki adet ders bulunmaktadır. Sadece bu yıl 1. sınıf olan öğrenciler 4 AKTS olarak değiştirilen ve ENV-1023 kodu olan Basic IT Skills dersini seçecek, diğer tüm öğrenciler 3 AKTS olan ENV-1009 kodlu Basic IT Skills dersini seçeceklerdir. 

Başarılı bir dönem diliyoruz. Görüşmek üzere.

Ekler

Çevre Müh. 2023-24 Güz Ders Programı.pdf
Çevre Müh. 2023-24 Güz Ders Programı.xls