SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR ÇEVRE

ÇOMÜ Öğrencileri!

Çevreye ve sürdürülebilirliğe katkıda bulunmak isteyen lider ruhlu gençler arıyoruz!

ÇOMÜ Sürdürülebilirlik ve Çevre Kulübü olarak, doğayı koruma ve farkındalık yaratma misyonumuzu bir adım ileri taşımak için yönetim kurulu üyeleri arıyoruz. Eğer sürdürülebilirlik alanında aktif rol almak, projelerde liderlik etmek ve kulübümüzün gelişimine katkıda bulunmak istiyorsanız, bu fırsat tam size göre!

Yönetim Kurulu Üyesi olarak neler yapacaksınız?

• Kulübümüzün projelerinde aktif rol almak
  • Sürdürülebilirlik alanında yeni projeler ve etkinlikler geliştirmek
  • Farklı birimlerin işleyişine katkı sağlayarak, kulübümüzün stratejisini şekillendirmek
  • Çevre bilincini yaygınlaştırmak adına kampüs ve şehir çapında farkındalık çalışmaları organize etmek

Kimler başvurabilir?

• Çevre bilincine sahip, sürdürülebilirlik konusunda tutkulu
  • Takım çalışmasına yatkın, sorumluluk almaktan çekinmeyen
  • Etkinlik ve proje yönetimi konusunda kendini geliştirmek isteyen herkes başvurabilir!

Bu fırsat sayesinde hem kişisel gelişiminizi destekleyebilir hem de doğa için somut bir fark yaratabilirsiniz.

Eğer siz de bu ekibin bir parçası olmak ve liderlik becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız, başvuru formumuzu doldurarak veya doğrudan bizimle iletişime geçerek yönetim kurulu için aday olabilirsiniz!

Doğa için adım atın, lider olun, fark yaratın!

Sevgiler,
ÇOMÜ Sürdürülebilirlik ve Çevre Kulübü